У минулому 2019 році львів'янин напав на співробітників правоохоронних органів в центрі міста.

Відомо, що молодий хлопець у стані алкогольного сп'яніння почав відверто ображати правоохоронців, потім натравив на них свого бійцівського собаку.

Відомо, що у всьому світі були випадки, коли бійцівські собаки вбивали своїх жертв, просто розгризали їх тіло. В результаті, люди гинули від травм, несумісних з життям.

Правоохоронці були змушені сховатися від собаки і озвірілого зловмисника в машині. Але хуліган не розгубився. Він закидав поліцейський автомобіль тротуарною плиткою.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Примітно, що був можливий летальний результат від такого вчинку. Так як тротуарна плитка розбивала вікна, в результаті вона могла потрапити в голову співробітника поліції. Або, наприклад, міг потрапити уламок.

На цьому порушник порядку теж не зупинився. У момент інциденту, він демонстрував перехожим свої геніталії.

В залі засідання суду зловмисник повністю визнав свою провину і розкаявся. Лише завдяки цьому він і відбувся одним штрафом у розмірі восьми тисяч п'ятисот гривень. В іншій ситуації, порушник міг би опинитися за гратами.

Нагадаємо, кровоносні судини влітку розширюються, внаслідок чого чоловічий статевий орган стає більше. Вчені шокували відкриттям, так званого "літнього пеніса". Іноді статевий орган може збільшитися вдвічі. Ви повинні це знати.

Як раніше повідомляв Знай.uа, чоловічий статевий орган можна збільшити за допомогою стовбурових клітин і це не складно. Тим не менш жінки стверджують, що розмір статевого органу не має ніякого значення. Вся справа в емоційному зв'язку між чоловіком і жінкою. Вчені також доводять, що для жіночого оргазму важливіше об'єм, а не довжина.

Знай.uа писав, як впливає емоційний стан на внутрішні органи. Найчастіше хвороби провокують саме емоції. Не дарма кажуть, що всі хвороби у нас з'являються з голови. Зради, хтиві бажання, нетрадиційна сексуальна орієнтація призводять навіть до доброякісних пухлин.