У товарах різних категорій українці частенько наштовхуються за небажану "живність" – бувають і таргани, і рештки невідомих істот. Інколи навіть муху розрізнити можна. Щоправда, прикро, коли вони "оселяються" просто у цукерках. Схожий випадок описав Ігор Добровольський на сторінці у Facebook.

За його словами, солодощі придбав у одному з магазинів мережі ROSHEN. Про знахідку одразу повідомив у службу підтримки компанії:

"Всі знають що я люблю цукерки, але і від м'яса теж не відмовляюся, але м'ясо в цукерках це не моє! Попалася мені тут частина мухи в цукерці Рошен ROSHEN. Написав я в їх підтримку - мовляв так і так, така дурниця сталася - як ми можемо вирішити цю проблему? А вони мені - віддавайте нам цукерку і ми вам повернемо вартість - я посміявся і відмовився. Протягом 14 днів вони проводили розслідування, яке встановило, що у них супер технологічне обладнання і комаха потрапити в цукерку не може. Ось тепер навіть не знаю що мені робити те - доїсти цукерку?", - іронізує Добровольський.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Справді, повернути товар у магазин можна протягом 14 днів за умови збереження чеку, але навряд чи буде користь із компенсації коштів за одну цукерку. Пощастило, що такі солодощі ніхто не встиг скуштувати.

Дивіться: Лише 10% українців повертають неякісний товар у магазинах


Нагадаємо, у Департаменті охорони здоров'я ЛОДА повідомили, що у Львові зростає кількість хворих від СНІДу і ВІЛ.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні запровадили нові правила для водіїв із передачі номерних знаків. Також "Знай.ua" писав, що ПриватБанк у березні цього року запускає нову версію Приват24 для Android і iOS.