На дамбі в районі села Благодатне Золотоніського району колишній поліцейський не впорався з керуванням, в результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем «Міцубісі Лансер». Кілька людей отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості і тяжкі.

Згідно з результатами досудового розслідування прокуратури Черкаської області, повідомлено про підозру колишньому старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

В діях екс-правоохоронця угледіли ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

На даний момент УСБУ в Черкаській області проводить досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що рішення російських чиновників нерідко вганяють у ступор. Наприклад, в Республіці Саха школярів відправили на навчання в супермаркет, оскільки школа знаходиться в аварійному стані. Повноцінний навчальний заклад побудують лише до 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.иа": деякі водії українських маршруток дивують своїм огидним ставленням до пасажирів, при цьому абсолютно незрозуміло, чим це викликано. Не так давно у Львові один з недоумкуватих водіїв громадського транспорту висадив пасажирів за те, що вони зробили йому зауваження про куріння в салоні.

ТакожЗнай.иа" писав, що у Львівській області з річки дістали труп чоловіка. Як стало відомо, він вважався зниклим безвісти протягом двох місяців. Правоохоронці гадають, як покійний опинився в тому районі, адже місце його проживання, знаходиться дуже далеко.