Одне з найпопулярніших і довгоіснуючих російських телешоу "Поле чудес" вже 28 років поспіль виходить кожен вечір щоп'ятниці. Незмінним ведучим капітал-шоу "Поля чудес" весь час є Леонід Якубович.

Часто учасники програми приносять в студію продукти у стилі "а-ля, чим багаті , тим і раді". А останнім часом глядачі після завершення шоу поведінка глядачів програми просто шокує. Після зйомок люди кидаються стрімголов до закусок на барабані.

І хоча телеведучий Леонід Якубович часто сам не гребує поласувати різними смаколиками і випивкою, але коли глядачі це роблять масово, складається відчуття, що люди зголоднілі і їм їжі бракує.

Відеозапис із зйомок капітал-шоу сьогодні оприлюднили на Youtube-каналі Намедні.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Сектор приз бл**. Глядачі "Поле чудес" після програми біжать до барабану і розбирають їжу. Хтось кладе в пакети...", - підписано відеозапис.

На відео видно, як гості програми розсовують по кишенях будь-які продукти: на сцені діється щось неймовірне, адміністратори тільки і кричать: "Обережно, дітей не задавіть!" Таке відчуття, що вони приходять туди зголоднілі. Всі змітається.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що в Україні знайшли найгнучкішу бабусю: бери приклад, молодь. Жінка щодня виділяє на розтяжки по дві години. 93-річну довгожительку Надію Шаригіну з міста Кам'янка-Бузька Львівської області офіційно визнали найгнучкішою бабусею України. Про це повідомили в Національному реєстрі рекордів України на своїй сторінці в Facebook.

Як запевняє старенька, змолоду не сідала на шпагат і особливо спортом не займалася.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Айрін О‘Ши з Австралії нещодавно виповнилося 102 роки, проте жінка сповнена сил і готова підкорити будь-яку вершину. У Айрін 11 чудових правнуків. А ще вона стрибає з парашутом!

Також "Знай.uа" писав, 106 років – не привід відмовлятися від веселощів разом з молоддю і не мати шкідливих звичок. Так вважає британська довгожителька Медлін Дай, яка поділилася з місцевим виданням секретом свого довголіття та щастя.