З'явилася інформація про водія, який висадив юну дівчину в мороз посеред лісу, де вона залишилася наодинці з морозом і загинула. Відомо, що цей водій потрапив в кардіологію.

Про це пише портал "Політека".

Нагадаємо, що дівчину звали Ірина Дворецька. Вона намагалася дістатися додому і сіла в маршрутку, але пізніше з'ясувалося, що грошей на дорогу у неї не було. Відомо, що 22-річна студентка була змушена морозної лютневої ночі покинути маршрутку і лісом пробиратися додому. В лісі Ірина провалилася в боброву яму, де й зустріла свою смерть, задубнувши від холоду.

Водій, який очевидно тепер відчуває докори сумління за даний вчинок, з серцевим нападом був госпіталізований у кардіологічне відділення обласної клініки Житомира. Надія Кіпчук, тітка загиблої Ірини, поділилася з журналістом новими відомостями.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Ми дуже за нею сумуємо. Досі не можемо повірити, що Іра вже не з нами. Нас ніхто не сповіщає і ні про що не говорить. Ми не знаємо, як йде слідство", — розповідає тремтячим голосом Надія.

Варто нагадати, що в Ужгороді 33-річний громадянин Єгипту напав на 24-річного громадянина Індії з ножем. Про це передає прес-служба прокуратури Закарпатської області. Як повідомляють копи, ввечері, 13 лютого, підозрюваний єгиптянин вдарив індуса ножем в грудну клітину через що виник між ними конфлікту. Потім зловмисник втік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на одне злочинне угрупування на території України стало менше. Так, вчора 13 лютого в місті Рівному затримали ватажка злочинного угруповання "Федора". Ця організована злочинна група діяла на території Рівненської області з 2011 року.

Нагадаємо, помер легендарний радянський співак з українським корінням.

Як повідомляв Знай.uа померла зірка МастерШеф: нікому не говорила про свою хворобу.

Знай.uа писав, Комаровський пояснив, як без ліків збити температуру.