День закоханих у багатьох асоціюється з неймовірними історіями кохання, про які довгий час пам'ятають, і, чого вже там приховувати, нерідко заздрять. Одна з таких історій сталася в Херсоні, де в символічний день 14 лютого розписалися 22 пари. Особливої уваги серед них заслуговує новоспечена сім'я Вітвініних, про що йдеться у сюжеті телеканалу "Скіфія".

Як стало відомо, 17 лютого вони їдуть для проходження лікування у Львів – у 40-річного Ігоря рак щитовидної залози. Страшну хворобу у чоловіка виявили перед Новим роком. Сім'я висловила велику вдячність своїм родичам та небайдужим людям, завдяки яким у них вийшло зібрати гроші для проходження першого курсу хіміотерапії.

Крім того, допомогти родині може кожен бажаючий: ПриватБанк Карта 5168 7573 4274 0661 (Ветошкіна Марина Геннадіївна - дружина).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що путінські окупанти, які входять до складу ніким не визнаних республік на території Донбасу, неодноразово виставляли мирних жителів на лінії розмежування, після чого їх життя рятували українські воїни. Як стало відомо, подібні провокації нелюдські терористи влаштовують регулярно і в цей раз від їх жахливих дій постраждали дві літні жінки. Як заявляє командування спеціальною операцією, українські військові зреагували дуже швидко і виконали всі необхідні дії для успішного виведення невинних людей.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти розповіли, в яких країнах українців чекають з розпростертими обіймами, а також опублікували середні розміри зарплат. На жаль, українській владі плювати на своїх громадян, тому лише від одного виду карколомних закордонних зарплат опускаються руки. Варто відзначити, що список лідерів за популярністю поїздок на заробітки очолює зовсім не Польща.

Також "Знай.uа" писав, що екс-директор департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації заочно визнаний винним у розкраданні бюджету та службовому підробленні, вчиненими за попередньою змовою групою осіб. У результаті країні завдано збитків на 1,3 мільйона гривень.