На території України господарює антициклон, в результаті якого на вихідних істотних опадів не очікується. Очікування можуть бути порушені лише на півночі Лівобережжя та в східних областях. Там можливі невеликий мокрий сніг з дощем, про що Український Гідрометцентр розповідає на своїй сторінці в Facebook.

Популярний український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook також поінформувала про погоду на вихідні: "В більшості областей України переважатиме суха погода, лише якийсь облізлий хвіст північно-східного фронту нажене в Харківську та Сумську області хмари і невеликі опади".

Вночі і вранці на території України очікується туман, а на більшості доріг північних, східних, прикарпатських і центральних областей цілком імовірна ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний і буде досягати 5−10 метрів в секунду.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Температура вночі коливатиметься в від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, на Прикарпатті і в Закарпатській області від 5 до 10 градусів тепла, а на Приазов'ї та в гірських районах, а також у всіх східних областях місцями до 9 градусів морозу, вдень 1−6° тепла.

Що стосується столиці, то в ній очікується комфортна суха погода з досить високою температурою повітря у 6… 9 градусів.

Варто нагадати, що 15 лютого у Львівському еколого-натуралістичному центрі прокинувся бабак Маруся, який передбачив ранній прихід весни. Як розповів директор закладу Ігор Антахович: "В цьому році наша бабачиха Маруся напрогнозувала ранню весну. Тварина не бачила своєї тіні, і не сховалася в нору. Десь через п'ять тижнів буде тепло".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий лікар-педіатр Євген Комаровський дав кілька порад батькам, діти яких погано сплять і часто прокидаються.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український оператор Київстар ошелешив українців несподіваною новиною - в компанії вирішили позбутися від популярного тарифу і замінити його іншим, більш дорогим.

Також "Знай.uа" писав, що у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк спливли нові шокуючі подробиці.