У четвер, 14 лютого, харків'яни вийшли на фейковий мітинг на підтримку неіснуючого кандидата у президенти України.

Про це пишуть місцеві ЗМІ та публікують відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в Харкові люди, які за гроші погоджуються висловлювати підтримку кандидатам у президенти, зібралися на мітинг за неіснуючого кандидата в президенти-серійного вбивцю Анатолія Онопрієнка.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Охочих "підтримати президента від народу" виявилося понад сотню людей, які дізналися про акцію через оголошення та анонс події в соцмережах.

Варто нагадати, що Анатолій Онопрієнко – кривавий серійний вбивця. У період з 1989 по 1996 роки він вбив 52 людини. За деякими джерелами, він є найжорстокішим маніяком XX століття, якого часто порівнюють з Чикатилом.

Мітингарі скандували скандальні гасла: "Онопрієнко – це ми!", "Онопрієнко – це сила!" і "Онопрієнко – майбутнє України!".

Окрім того, люди на камеру запевняли, що готові голосувати за кандидата, навіть попри те, що не читали його програми.

Нагадаємо, згідно з даними, які нещодавно Київський міжнародний інститут соціології, до другого туру на президентських виборах вийдуть Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко.

Петро Порошенко

І якщо діючий президент таки вийде у другий тур, то він програє Зеленському і Тимошенко - про це свідчать результати соцопитування. Про це повідомило інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними соціального опитування, єдиний кандидат, якого вдасться обійти Петру Порошенку - це Юрій Бойко, але він майже не має шансів потрапити до другого туру президентських перегонів.

Юрий Бойко

Як повідомляв раніше Знай.ua, поліція будує сітку підкупу або прямого впливу на виборців.

вибори в Україні

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер і активіст Роман Сініцин, передає Depo.ua.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає спроби заборони проекту "Слуга народу 3" політичними боями без правил.