Місія ОБСЄ на окупованому Донбасі зафіксувала нове озброєння, яке Путін буквально днями надав своїм бойовикам.

місія ОБСЄ

Про це повідомляє InformNapalm з посиланням на відповідну заяву членів місії.

У повідомленні йдеться, що безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував новітню російську зброю, мається на увазі новітній російський комплекс радіорозвідки “ТОРН”.

бойовики "ЛДНР"

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

“10 лютого БПЛА СММ малого радіуса дії виявив: 2 БМП‑1 (з яких одна стояла у дворі житлового будинку) та 1 комплекс радіорозвідки “ТОРН” на шасі вантажівки (КАМАЗ), який стояв поблизу житлового будинку в Новогригорівці”, – йдеться в оперативному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Нагадаємо, у вівторок, 12 лютого, відбудеться засідання Ради безпеки ООН, ініційоване Російською Федерацією.

Про це повідомив спікер Постійного представництва України в ООН Олег Ніколенко у Facebook.

За словами спікера, Росія ініціювала засідання Ради безпеки ООН нібито через ситуацію на сході України, однак її справжня мета - відвернути увагу від обговорення агресії Кремля.

путін

Офіційний привід зборів - чергова річниця Мінських домовленостей.

"Справа в тому, що це - чергова "димова завіса", метою якої є відволікти увагу держав-членів ООН від першого комплексного обговорення в Генеральній Асамблеї ООН російської агресії проти України, яке заплановане на 20 лютого - в п'яту річницю конфлікту на Донбасі", - пояснив Ніколенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з колишніх ватажків "ДНР" періоду правління Олександра Захарченко зізнався у неймовірній кількості російських найманців, які вирушили на український Донбас вести війну проти України і вбивати людей.

бойовики

В інтерв'ю одному з російських видань найманець Захар Прилепін назвав цифру - 30 000 бойовиків. Саме стільки найманців вирушили на Донбас з РФ для ведення бойових дій проти України.

Також Знай.ua писав про те, що інформаційний ресурс терористів "ДНР" "ДАН" "висунули" на здобуття "премії" за знання російської мови – все через кричущу помилку на сторінках видання.