Тернопільський гурт під назвою "Фіра" переспівав знамениту пісню співачки Квітки Цісик. Композиція активно набирає тисячі переглядів у Yuotube. Зараз під відео вже більше 28 тисяч переглядів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Кавер-версію до пісні "Коханий" написав учасник гурту Сергій Степанів. Популярність нової версії пісні пояснює тим, що вона відома і давно полюбилася слухачам.

"Тішуся, що ми її не зіпсували, бо мали б протилежний успіх",- каже музикант Сергій.

У свою чергу солістка гурту Ірина Музика розповіла, чому гурт обрав саме цю пісню для виконання. жнка розповіла, що Квітка Цісик її улюблена співачка.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Вона мені дуже близька, я переслуала всі її альбоми, розумію її душу та майстерність", - наголосила солітска "Фіри".

Торік "Фіра" зняла на цю композицію кліп, який став вмить популярним у соцмережах. Зйомки кліпу відбувались поблизу рідного міста виконавців - Тернополя. Без курйозів не обійшлося. Поле на якому вирішили знімати кліп, просто перед зйомкою - зорали. Музиканти швидко почали шукати іншу локацію для зйомок. Втілити задум їм таки вдалося. Записали його за один день.

Ірина Музика каже, що це не остання кавер-версія, невдовзі вони представлять ще одну композицію, але яку саме, таємниці не розкривають.

Гурт "Фіра" існує з 2006 року. Музичним продуктом цього колективу є своєрідне поєднання фольку із делікатним вкрапленням джазу, кантрі, латино та популярної музики. Власне уміле поєднання цих стилів дозволяє українській народній пісні звучати по-новому, цікаво, свіжо та сучасно, сповнюючи її особливою глибиною, проникливістю та драйвом. Гурт також виконує власні оригінальні композиції.

Нагадаємо, що українці активно обговорюють кліп українського гурту "ЦеШо" до пісні Hate, з якою музиканти хочуть позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські евробляхи потраплять на блакитний екран: знімають епічне кіно про розмитнення.

Також "Знай.uа" повідомляв, що День святого Валентина 2019: який фільм подивитися з коханою людиною.