У мережі з'явилося дуже жорстоке відео, на якому записано побиття школяра п'ятого класу в Кривому Розі. Кадри знято в мікрорайоні Всебратське-2.

Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача мережі, який виклав відео з недитячими розвагами підлітків в YouTube.

школа

"Кривий Ріг, Всебратське-2, школа номер 85. Побиття однокласника однокласником у 5Б класі", — прокоментував відео автор.

Варто нагадати, що в Києві знайшли тіло мертвої жінки в клумбі. Медичні працівники, які приїхали на виклик, констатували смерть, а також зазначали, що на тілі явні сліди насильства: синці та подряпини на руках, ногах. Загибла була раніше засудженою за розповсюдження – це встановили правоохоронні органи. Вона була 1981 року народження. Власник квартири розповів, що квартиру здавав в оренду кільком людям, але цю жінку бачив вперше в житті. Як повідомили сусіди, в квартирі часто відбувалися посиденьки з алкоголем і бійки.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Полтавської області повідомила про те, що батьки маленької дівчинки, які розбещували і ґвалтували доньку, підуть під суд. Під час слідства стало відомо, що 35-річний батько і 31-річна мати заробляли на своїй маленькій донечці, якій було всього 6 років.

Вони знімали порнографічні відео і продавали їх через мережу інтернет. Дівчинка страждала з 3-річного віку, адже саме 3 роки тому батьки почали виробляти контент. Дівчинку сексуально експлуатували приблизно 63 рази. Злочини відбувалися в двох містах – Полтаві та Дніпрі. Злочинцям інкримінують кілька статей, згідно з якими їм загрожує 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, у Києві боксер побив дітей за гру в сніжки: дикість зашкалює.

Як повідомляв Знай.uа неадекватна мати накинулася з кулаками на вчительку-пенсіонерку: вгадайте причину.

Знай.uа писав, буллінг в школі: з цькуванням боротимуться через інтернет.