Жителька міста Умані зробила татуаж на очах, вона набила собі стрілки. Однак після процедури жінка осліпла на одне око.

Про це повідомляє ТСН.

Світлана вирішила скористатися популярною останнім часом послугою в салонах краси - татуажем повік. Із майстринею жінка раніше була знайома, тож без жодних сумнівів довірила їй власні очі. Зіграла роль також привабила й акційна ціна процедури – замість 1500 лише 500 грн. Та під час анастезії у ліве око клієнтки потрапив препарат.

"Не переживайте, я професіонал: у мене ніколи ніяких інцидентів не було, а почервоніння, припухлість, ви не переживайте, в мене вже такі клієнтки були: ой, у мене тут щось напухло. Нормально. Один-два дні й воно пройде", - пояснила майстриня.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Однак на оці залишився набряк, а жінка так і не змогла бачити ним. Після мастриня, яка проводила татуаж, обіцяла допомогти постраждалій грошима. А пізніше стала заявляти, що зробила процедуру не по акції, а використала Світлану в якості моделі.

"Ну, ти в мене моделлю була, а на моделях навчаються", - заявила жінка.

Лікарі констатували у Світлани ерозію на роговиці та хімічний опік третього ступеня. Постраждалу госпіталізували та направили на лікування до Одеського інституту Філатова. Лікарям вдалось покращити зір, але й після цього її ліве око бачить лише на 35%.

Після цього випадку інші клієнтки горе-майстрині розповіли подібні історії. Однак вона своєї вини не визнає. Справою зайнялася поліція. За фактом тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що ПриватБанк вляпався у дикий скандал з переселенцями: людина третього сорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", японські дослідники з Університету Кагошимы в лабораторних умовах продемонстрували заспокійливі властивості лаванди.

Також "Знай.uа" писав, що "Усе це переросте у велику любов": Тіна Кароль вперше заговорила про скандал з Потапом і Світланою Лободою.