Російська телеведуча Ольга Скабєєва виступила зі скандальною заявою в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1". Одіозна журналістка заявила, що в "нашій" Україні вулиці ніколи не будуть називатися на честь Бандери і Шухевича.

"Під час Великої Вітчизняної війни загинуло 10 млн. українців, і я не допущу, щоб у нашій Україні були бандерівці, вулиці Бандери і Шухевича", - заявила Скабеева.

Крім цього, пропагандистка назвала "гидотою" пропозицію про проведення в Україні декомунізації.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська пропагандистка Ольга Скабеева сама винна в інциденті в Страсбурзі, оскільки намагалася перешкодити прямому ефірі українських телеканалів, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

"Мовець курка - це цікавіше, ніж просто курка. Мене здивувало, як у всьому цьому скандалі, який розгорівся через її традиційного хабальства, ніхто не помітив самого головного: там йшов прямий ефір українського телебачення. Влазити в цей прямий ефір - це все одно, як у театрі лізти в артистки, яка читає монолог, з питанням "А де ти купувала такі туфельки?" або "Якого розміру у тебе ліфчик?". Це навіть не дурість, це абсолютна профнепридатність ", - вважає Невзоров.

У Росії не стали розбиратися в ситуації, тому почали загрожувати українцям.

Нагадаємо, Невзоров охарактеризував Скабееву двома словами. Пропагандистка зганьбилася в Страсбурзі.

Як повідомляв Знай. ua, скандальну російську режиссершу вигнали з України. Путінська "художниця" оспівала вбивць українців.

Знай. ua писав, що Гордон дав Путіну ключ до миру в Україні. За словами Гордона, тільки в Путіна є ключі від світу на Донбасі і в Криму.