Через займання будинку в селі Червоноблагодатное Горностаївського згоріли двоє дітей: хлопчику було п'ять років, його сестричці сім.

Діти були одні вдома, коли почалося загоряння. Причина загибелі дітей – отруєння чадним газом.

Повідомлення про пожежу в житловому будинку надійшло до Горностаївське відділення поліції вчора о 23:20, на місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

Прибувши на місце пожежі, поліція побачила палаючу будівлю, біля неї лежали трупи дітей. Біля них була 37-річна мати, її стан розцінили як шокий. Пожежу змогли загасити, але будинок повністю згорів

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За словами Відділу комунікації поліції Херсонської області, лише сьогодні мати загиблих дітей зуміла відійти від шоку і розповіла деталі.

Як каже жінка, приблизно в 20:00 вона пішла з дому збирати дрова в посадці. А коли повернулася, то побачила палаючий будинок. Вона винесла дітей, але на жаль, було вже пізно

Сім'я стояла на обліку і була неблагополучною. У жінки 8 дітей, на трьох із них у неї забрали батьківські права – їх виховує бабуся

Старша дочка повнолітня і живе окремо, ще двоє дітей навчаються в школі-інтернаті, а двоє молодих проживали з матір'ю.

За словами заступника начальника Горностаївського відділення поліції Олексія Стрижеуса, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки».

В даний момент проводится додатковий огляд місця події, вирішується питання про призначення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті дітей, а також спеціальної експертизи для з'ясування причин пожежі.

Нагадаємо, Бабкіна втопила дітей, але не сяде: подробиці злочину, переполошившего всю Україну

Нещодавно завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила в Києві рідних дітей. За даними столичної прокуратури, жінка зізналася, що дійсно вона відправила на той світ свого 5-річного сина і 6-річну доньку у озері Срібний кіл у Дарницькому районі Києва і намагалася покінчити з собою.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На вокзалі Києва пасажир замість поїзда зустрів власну смерть

Також Знай.ua" писав про те, що Дитина вистрілив в обличчя вагітної матері: грався з пістолетом "як батько"