Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила, якою буде погода в Україні на вихідних 9-10 лютого. Згідно з її прогнозом погода в Україні не сильно зміниться за ці два дні. Вночі все ще будуть морози від -2 до -7 градусів, місцями вони будуть досягати -7…-12 градусів. А вдень температура буде триматися від нуля до +3 градусів. На півдні і на заході буде трохи тепліше, вночі тут очікується від 0 до 4 градусів морозу, а вдень від +3 до +7 градусів. Через мороз посилиться ожеледь, будьте обережні.

Смуга підвищеного атмосферного тиску блокує і блокуватиме будь-які суттєві опади в Україні, лише аж турецький циклон закине трохи хмарності й опадів на крайній наш південь, на Крим, Приазов`я, на південні райони Херсонщини та Миколаївщини.

На цих вихідних в столиці буде суха погода і свіже повітря. Вночі народний синоптик Наталка Діденко прогнозує від -5 до -7 градусів в Києві, а в околицях до -9 градусів. Вдень буде в районі нуля, а в неділю вдень біля +2 градусів.

Також Наталка розповіла трохи про погоду на наступний тиждень, щоб нам було простіше будувати плани. Найскладнішим за її словами буде вівторок. 12 лютого будуть сильні опади (дощ та мокрий сніг), а також стане сильніший вітер, аж до штормових значень. В іншому сухо і холодно вночі.

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +3…+5 вночі -3…-5

Львів – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Тернопіль – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Чернівці – вдень +4…+6, вночі -6…-8

Хмельницький – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Луцьк – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Рівне – вдень +2…+4, вночі -2…-4

Житомир – вдень +1…+3, вночі -6…-8

Вінниця – вдень +1…+3, вночі -7…-9

Одеса – вдень +1...+3, вночі -1...-3

Миколаїв – вдень +2...+4, вночі -3...-5

Херсон – вдень +2...+4, вночі -1...-3

Сімферополь – вдень +5...+7, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень 0…+2, вночі -8…-10

Черкаси – вдень 0…-2, вночі -9…-11

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -8…-10

Суми – вдень -1…-3, вночі -8…-10

Полтава – вдень 0…-2, вночі -9…-11

Дніпро – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень +2...+4, вночі 0...-2

Донецьк – вдень -1...+1, вночі -7...-9

Луганськ – вдень 0…-2, вночі -8...-10

Харків – вдень -1…-3, вночі -8…-10

Київ – вдень -1…+1, вночі -7…-9

Нагадаємо, синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози і снігопади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

Лютневе потепління