Модернізація Київського метрополітену, нарешті, почалася. І хоча до повноцінного оновлення підземці ще далеко, і мерія стільки грошей поки не виділяла, принаймні, на нове табло влада розщедрилася, пише Хвиля.net.

Так, Київська міська рада доручила КП «Київський метрополітен» до кінця 2019 розмістити на станціях метро табло зворотного відліку до прибуття поїзда.

Відповідне рішення КМДА прийняли на засіданні 7 лютого, повідомляє

Обсяг коштів на реалізацію проекту буде визначено після розробки кошторисно-проектної документації.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше електронна петиція про встановлення табло зворотного відліку, зареєстрована в 2015 році, зібрала більше 10 тисяч голосів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що премьер-міністр України Володимир Гройсман жорстко відреагував на тролінг і флешмоб в його честь: «Гройсман, де дороги?»

Українське бездоріжжя настільки втомила українців, що йому навіть повятили флешмоб під назвою "Гройсман, де дороги?" Ініціатором виступив користувач Ігор Хохлович на своїй сторінці в Facebook.

"Я просив би розмежувати претензії. Зруйновані дороги, які? Які не ремонтувалися. А відновлені нами дороги - у нормальному стані", - заявив прем'єр.

За його словами, розроблений план ремонту доріг, якому керівництву областей віддано розпорядження дотримуватися. А українців подякував за терпіння.

"Всі області мають чіткий план завдань, який потрібно виконувати, щоб дороги були кращі. Я розумію, що поки не всі дороги, по яких їздять люди є якісними. Це правда. Але я точно знаю, що з кожним роком кращих доріг буде все більше. Принаймні, як прем'єр-міністр, як наша урядова команда ми це гарантуємо, і ми це зробимо", - прокоментував політик.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що колишній міністр фінансів України Олександр Данилюк прокоментував діяльність Володимира Гройсмана на посаді прем'єр-міністра.

"Знай.uа" писав про те, що Солом'янський райсуд Києва зняв електронний браслет з екс-голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють у незаконному збагаченні. Продану також повернули закордонний паспорт.

Крім того, "Знай.uа" повідомив, що разом з талим снігом, із карти України зникло траса Кропивницький-Миколаїв, яка викликає сором у чиновників і лють у водіїв.

Дивіться відео по темі: Київське метро - 10 маловідомих фактів