Сьогодні, президент Петро Порошенко побував у Верховній Раді. Він виступив з трибуни парламенту перед голосуванням за зміни до Конституції щодо вступу України в НАТО і ЄС.

У той же час журналісти "Страни" помітили дивну "кнопку" на лівій руці президента і вирішили розібратися що це могло б бути. Журналісти показали знімки експертам і докторам, тому що припустили, що це предмет з медичної галузі, і, здається, не помилилися.

Зовнішній вигляд Порошенко вже давно бентежить українців. Справа в тому, що в дев'яти випадках з десяти - президент виглядає неохайно, його костюм пом'ятий, а під підкладкою піджака вічно щось стирчить.

Але сьогодні увагу глядачів привернув не так підім'ятий піджак, як щось схоже на кнопку під лівим рукавом.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Експерти, яким журналісти відправили фотографії, зійшлися на думці: на руці Порошенко прикріплена новітня інсулінова помпа. Час від часу з'являється інформація про те, що, за чутками, у президента цукровий діабет і такий прилад йому необхідний.

"Швейцарці винайшли беcпроводную інсулінову помпу і виглядає вона під одягом саме так. Це маленький пристрій у вигляді овалу з основою на пластирі, що дозволяє закріплювати його на тілі або знімати, якщо це необхідно. Нанопомпа, яка кріпиться на руку, пов'язана зі смартфоном по блютузу (Bluetooth) ", - розповів журналістам консультант в одному з онлайн-магазинів з продажу інсулінових помп.

Виявляється, у цього приладу є кілька різновидів, але суть одна: автоматизована інсулінова помпа поєднана з датчиком глюкози в крові. Цей гаджет також називають "штучна підшлункова залоза", так як він самостійно безперервно перевіряє рівень глюкози, і при необхідності вводить інсулін.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав: "Президент України Петро Порошенко доручив українським спецслужбам вести розробку лідера громадського руху" Український вибір - право народу "Віктора Медведчука, повідомило джерело в російських спецслужбах."

Крім того, "Знай.ua" писав: "Віктор Медведчук, голова Політради партії« Опозиційна платформа - За життя », в ефірі програми« Велика гра »на« Первом канале »розкрив подробиці, коли може відбутися наступний обмін полоненими."

Також "Знай.ua" писав: "Поки його конкуренти на виборах президента« підгортають »Київ або« заграють »з жителями сіл, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив зосередити свої зусилля на великих промислових містах південно-східного регіону."