В Сполучених Штатах Америки батьки почали скаржитися на мультфільми про свинку Пеппу. Як виявилося, діти почали наслідувати головну героїню мультфільму і хрюкати, вслід за улюбленим персонажем. Про це в середу, 6 лютого, повідомляє на Daily Star.

Батьки в США повідомляють, що діти почали говорити з британським акцентом. Такі зміни помічені навіть у дітей, які ніколи не залишали межі країни і не виїжджали з рідного штату. У США мультфільм про свинку Пеппу транслює телемережа Nick Jr. Як у Європі, так і в Північній Америці, цей персонаж дуже популярний серед дітей у віці від 1,5 до 6 років.

Деякі батьки в США побоюються "Ефекту Пеппи". Адже деякі діти після перегляду мультфільму, починають хрюкати в кінці речень також, як це робить Пеппа. І така поведінка може ввійти у звичку.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

"Ми були раді, коли наша донька почала дивитися Свинку Пеппу, тому що ми думали, що вона підхопить чудовий британський акцент. Але все, чого вона навчилася – це хрюкати, як порося", - пояснила одна сімейна пара.

Інші ж, навпаки, скаржаться на появу акценту у дворічної дитини, яка "ніколи не була за межами Вашингтона, Орегона і Каліфорнії, тепер має впевнений британський акцент".

Нагадаємо, на творця "Смішариків" подали в суд: накрав сотні тисяч доларів. Взяв 30 мільйонів рублів та пообіцяв віддати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий український мультфільм вперше показали в Китаї: небувалий успіх. Мультиплікаційна стрічка стала найкасовішим вітчизняним проектом.

Також Знай.ua" писав про те, що Дівчина показала миле дитяче фото з Діснейленду, але на задньому фоні помітили щось зловісне