Погодні умови в Києві, а саме той факт, що нас занесло снігом по самі вуха, серйозно погіршив ситуацію на дорогах. У цьому вже переконалися водії автомобілів, які мали нещастя проїздити через центр Києва, а нам про це розповіли дані Google maps.

Паралізовані дороги і численні ДТП – такий підсумок негоди станом на 12:40 середи, 6 лютого.

Зокрема, у заторах стоїть майже весь центр Києва в районі станції метро "Театральна", Бессарабського ринку до Європейської площі, вулиці Хрещатик і площі Льва Толстого.

Рух ускладнено від станції метро Житомирська до Шулявській. Паралізовано рух на проспекті Перемоги та Солом'янської площі.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Також у заторах стоїть Поділ.

Нагадаємо, потерпіти залишилося зовсім небагато: снігопади і морози скасовуються, прогноз погоди на лютий кардинально змінився.

Народні синоптики, схоже, поспішили з морозними прогнозами на лютий і українців це, звичайно, не може не радувати.

У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого, відзначають ЗМІ.

Метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. Температура повітря коливатиметься в межах від +2 до -9, сильних опадів не передбачається. На більшості території України буде хмарно.

Нагадаємо, в Києві оголосили другий, помаранчевий рівень небезпеки. Це пов'язано з густим туманом, оповив столицю України.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у найближчі дні в Україні спостерігатиметься ожеледиця, мокрий сніг і дощ. Понеділок на більшій частині території України - туман.

На 6 само лютого Гідрометеоцентр оголосив штормове попередження. І, як ми бачимо з сьогоднішньої ситуації на дорогах – не помилявся.

В Україні поступово холоднішає, але зима робить це якось занадто знехотя, ніби вже втомилася і просто чекає весни. У більшості областей тепла приємна погода. Лише в деяких будуть опади у вигляді снігу. Вражає температура тільки в Криму – до +13 градусів вдень.

На Заході сніг повністю пішов, залишається мінлива хмарність у всіх областях. Погода вже більше схожа на зимову і температура це доводить. Температура вдень від +1 до +3 градусів, а вночі в західних областях від -2 до -4 градусів. Тільки в Ужгороді вдень тепліше – від 4 до 6 градусів тепла. Вітер північний 5-10 м/с.

Нагадуємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули.