Ремонт доріг в Україні йде повним ходом, але це лише на словах чиновників. на практиці ж ми бачимо зовсім не те, про що нам стільки років обіцяють.

Журналісти дізналися, в яких областях дороги вимагають термінового капітального ремонту, - пише "businessua.com"

Дуже плачевна ситуація для автомобілістів виникає на дорозі Мукачево-Рогатин.

ями на дорогах

Цією дорогою неможливо проїхати зі швидкістю більше двадцяти кілометрів на годину. Шлях вдає із себе нерівну поверхню з величезними ямами - їх ширина і глибина доходить до 30 см. Схожа ситуація спостерігається в самому Мукачеві. Величезні ями автомобілісти спостерігають на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине, на ділянці в Дніпропетровській області. Колишній керівник служби автомобільних доріг в Миколаївській області Сергій Ткаченко відзначає, що проблема з дорогами в країні глобальна, адже деякі ділянки не ремонтуються десятками років.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще


Раніше фахівці підрахували, що для повного оновлення доріг в Україні знадобиться близько п'ятнадцяти років, причому працювати доведеться цілодобово. Згідно з деякими підрахунками, на відновлення доріг потрібно витратити не менше трильйона гривень.

Нагадаємо, на Миколаївщині поліцейські цілодобово патрулють на ділянці дороги, де утворилась величезна діра. Через яму на важливій трасі зіткнулось одразу 10 машин, в тому числі й фури.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні з'явиться ще одна бетонна дорога. В Миколаївській області вирішили проблему ділянку ремонтувати капітально та по-новому. На це виділили мльярд гривень.

Також Знай.ua писав про те, що Укрзалізниця пішла на дивний експеримент. У вагонах поменшає провідників. Кому це вигідно та як покращиться сервіс в поїздах?

Дивіться: Дороги в Україні. Куди діваються мільярди та чому ми не бачимо їх в якості автошляхів?