Тіло студентки університету Богомольця Мукаддас Насирлаєвої, яка 30 січня 2018 року імовірно стрибнула з мосту Патона в Дніпро, так і не вдалося знайти.

Цю інформацію повідомили у прес-службі прокуратури Києва, передає Слідство.інфо.

"Зараз підозрюваних немає, тіло студентки також не вдалося знайти". йдеться в повідомленні

Адвокат студентки Ровшанбек Розметов розповів, що останній допит свідків проводився півроку тому. За його словами, слідчі спілкувалися зі студентами, які перебували в кабінеті під час останньої розмови Насирлаєвої та заступника декана з виховної роботи з іноземними студентами Тетяни Тимохіної, після якого студентка імовірно покінчила з собою.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

У прес-службі зазначили, що не можуть підтвердити доведення Насирлаєвої до самогубства:

"Це могла б підтвердити хіба що сама дівчина чи хтось з її близьких. Ми допитали її друзів, одногрупників і співробітників НМУ Богомольця, але поки що нам не вдалося це підтвердити. Слідчі дії тривають".

Крім того, адвокат розповів, що Тимохіна зі слідством не співпрацює, представники університету також не допомагають у розслідуванні.

Нагадаємо, в Національному медичному університеті ім. Богомольця, студентка якого нещодавно звела рахунки з життям, влаштували бунт. Як повідомили журналістам учні в установі, страйк оголосило керівництво.

За словами деканів факультетів, пари будуть проходити тільки на клінічних кафедрах. В адміністрації вузу називають це "політичним страйком", але при цьому будь-яких акцій під стінами Моз вони не планують, поки що керівництво підготувало звернення до президента та прем'єра.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у річці біля станції метро Славутич знайшли речі загиблої студентки медичного університету ім. Богомольця Мукаддас Насырлаевой.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Національному медичному університеті імені Богомольця стверджують, що про своє відрахування студентка з Туркменістану Мукаддас Насирлаєва знала давно.