Протягом тижня температура повітря в нашій країні буде потроху знижуватися, крім того, синоптики попереджають про опади у вигляді мокрого снігу та дощів.

У вівторок, 5 лютого, на заході країни прогнозуються дощі, температура повітря вдень досягне 1-5 градусів вище нуля. У центральному регіоні опадів не обіцяють, очікується мінлива хмарність з денною температурою 1-4 градусів вище нуля. На сході нашої країни прогнозують хмарну погоду, температура повітря вдень сягне +2...+5. На півдні України традиційно тепліше, денна температура повітря +7...+14. У північних областях денна температура повітря 0...+4, опадів не прогнозується. У Києві в цей день температура повітря вдень не перевищить позначку в 2 градуси вище нуля, ймовірність опадів мінімальна.

У середу, 6 лютого, починається незначне похолодання. В нічний час температура повітря знизиться до -4 градусів, при цьому на півночі і в центрі прогнозується мокрий сніг. На сході країни погода буде хмарною, температура повітря вдень +1...+4. На заході істотних опадів не очікується, температура повітря в денний час досягне 0-5 градусів вище нуля. У центральному регіоні також хмарно, вдень показники термометра будуть 1-4 градусів з плюсовою відміткою. На півдні країни буде трохи тепліше, температура повітря протягом дня +6...+12. У північних областях температура повітря вдень 0...+3. У Києві цей день супроводжуватиметься мокрим снігом, температура повітря вдень завмре на позначці 2 градусів вище нуля.

У четвер, 7 лютого, дощі з мокрим снігом очікуються на півдні і сході країни. На сході країни денна температура повітря становитиме від -2 до +3 градусів. На заході рівень температури повітря буде коливатися в діапазоні від +1 до +4 градусів. У центральному регіоні також хмарно, вдень термометри покажуть 0..+2 градуси. У північних областях температура повітря вдень -1...+1. На півдні країни буде відносно тепло, денна температура повітря збережеться в межах +1...+7. В Києві в цей день буде без опадів, температура повітря вдень -1..+1 градуса вище нуля.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

У п'ятницю, 8 лютого, дощі з мокрим снігом, на сході і півдні України продовжуватися. На заході температура повітря триматиметься в межах від +2 до +6 градусів. На сході країни температура повітря вдень від -1 до +3 градусів. У північних областях температура повітря вдень -1...+1. У центральному регіоні також хмарно, тут вдень термометри покажуть 0+2 градуси з плюсовою відміткою. На півдні країни буде трохи тепліше, температура повітря протягом дня буде +1...+7. В Києві в цей день опадів не передбачається, температура повітря вдень -1..+1 градуса вище нуля.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що авіарейси в харківському аеропорту скасовують і затримують через густий туман.

Як повідомляв портал "Знай.uа": бабак Тимко зробив традиційний прогноз погоди.

Також "Знай.uа" писав, що одна з українських авіакомпаній змусила своїх пасажирів сидіти на валізах три доби.