На окупованих територіях Донбасу проросійські бандформування "ЛДНР" приведені у повну бойову готовність.

Російська Федерація не лише передає бойовикам відремонтовану військову техніку, а й проводить з ними навчання. Зарарз терористи проходять вишкіл поблизу житлових кварталів на окупованих територіях.

Крім того, по всій лінії зіткнення противник веде активну снайперську і розвідувальну діяльність. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"Противник постійно тримає в повній бойовій готовності артилерійські розрахунки для нанесення вогневих ударів по бойових порядках Об'єднаних сил. З ними регулярно проводяться навчання з відпрацювання питань розгортання та виходу на передові вогневі позиції для здійснення обстрілів", - повідомив Тимчук.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Також відзначається активна діяльність снайперських і маневрених груп РЕР/РЕБ (радіоелектронна розвідка / радіоелектронна боротьба) противника вздовж всієї лінії зіткнення. Бойовики активно готують територіальну оборону та відпрацьовують "злагодження дій" так званої "МНС".

"В ході навчання відпрацьовували план евакуації населення із зони надзвичайної ситуації, викликаної військовими діями. Розгортали пункти тимчасового розміщення постраждалих, виявляли і затримували розвідувальні групи. Формування бойовиків "1 і 2 АК" перевели у вищий ступінь бойової готовності. Розгорнули пункти управління і прийому особового складу. Крім того, частини і підрозділи "1 і 2 АК" обладнали бойові позиції поблизу житлових будинків, чим викликали невдоволення місцевого населення", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, окупований Донецьк через 5 років окупації втомився від терористів "ДНР", які творять в місті беззаконня, тероризуючи мирне населення.

Про скандал з терористами "ДНР" розповів у відео молодий донеччанин, сепаратист Микита.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українські герої вмили кров'ю окупантів: наступне зброю стало головною помилкою

Також Знай.ua" писав про те, що офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених. У інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.