Про це повідомляється на он-лайн табло Міжнародного аеропорту "Харків", передає Depo.Харків.

За даними аеропорту, скасовані рейси PS024 Київ-Харків, який мав вилетіти о 7:05, та ТК1474 Стамбул-Харків, який був запланований на 10:15.

Також до 13:55 замість 11:25 затриманий рейс до Стамбула ТК6884.

Всі інші рейси поки що відправляють за розкладом.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Варто зазначити, що у Харкові тримається густий і щільний туман. Відтак, у погоду із поганою видимістю, авіарейси зазвичай затримують, або навіть скасовують. У пасажирів немає іншого вибору, як просто чекати.

Нагадаємо, із Харкова буде літати новий авіарейс в Баку (Азербайджан). Наймолодшим у світі капітаном авіалайнера стала 26-річна британка. Замовлення квитків вже можливе на сайті компанії-перевізника Buta Airways.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що на офіційних сайтах лоукост авіакомпаній і навіть деяких традиційних компаній є спеціальна вкладка, завдяки якій можна знайти календар найбільш низьких тарифів. На одних сайтах ця кнопка розташована на головній сторінці на видному місці, а на інших все ж доведеться пошукати.

Також "Знай.uа" писав, що Ryanair подарував українцям нові рейси до прекрасних міст: дешево і сердито. Восени українці зможуть полетіти в Дюссельдорф, Франкфурт, Карлсруе і Нюрнберг. Згідно з оновленим розкладом, з жовтня 2019 року з міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна буде полетіти в Дюссельдорф, Франкфурт, Карлсруе і Нюрнберг! Зараз вартість квитків стартує від 48,95 євро в одну сторону. Планується, що рейси будуть виконуватися двічі на тиждень.