У місті Рожище у Волинській області рятувальники виявили на річці Стир труп дитини, що дрейфував на крижині. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як розповіли рятувальники: "1 лютого о 13:24 до служби "101" надійшло повідомлення про те, що на крижині, яка пливла по річці Стир у м. Рожище люди виявили тіло дитини. За викликом негайно виїхала чергова бригада Державної пожарнорятувальної частини №3 р. Рожищі. Рятувальники спустили на воду човен і в 14:00 приблизно за 1 км від автомобільного мосту зняли з крижини тіло дитини".

У службі вже встановили особу загиблої дитини – ним виявився Роман Т., учень першого класу однієї з шкіл міста. Згідно інформації, отриманої від медиків, дитина знаходилася на льоду тривалий час. Обставини трагедії встановлюються правоохоронними органами.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Держкомтелерадіо заборонив ввезення на територію Україну 13 книг, при цьому це не перша заборона. Незважаючи на те, що автори не мають нічого спільного з ідеологією російського світу, в передмовах до них пропагується імперська ідеологія. Зокрема, це стосується письменника Довлатова, у книзі якого, як стверджується, пропагується відомий українофоб Сергій Безруков, якого внесли до списку осіб, що створюють загрозу безпеці нашої країни.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відтепер діти, які проживають на території Одеської області і не мають щеплень від кору, зможуть відвідувати садочки і школи тільки після проходження медкомісії. Як заявили в обласній адміністрації: «Якщо дитина не отримав щеплення через протипоказання, її можуть допустити в школу або дитсадок при благополучній епідситуації. Якщо після проходження медкомісії в отримання дозволу буде відмовлено, можуть запропонувати проходити навчання індивідуально».

Також "Знай.uа" писав, що скандальна в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, яким чином відрізнити справжні медичні препарати від підроблених. Також вона вважає, що українці самі наражають себе на небезпеку, коли займаються самолікуванням.