Ця історія змушує повірити в добро, і те, що воно існує не тільки у фільмах. У Дніпрі чоловік кинувся у крижану воду, щоб витягнути бездомного собачку. Все бачив і зафіксував кореспондент видання Наше Місто. Це сталося в парку імені Глоби, близько 10:00. Бездомний пес бігав по льоду озера, провалився у воду та не зміг вибратися самостійно. Майже людські крики жаху розносилися по всьому парку.

Навколо озера скупчилися люди, але нічого зробити не могли – кожен дивився, як борсається у воді песик, хтось дзвонив у службу порятунку, але рахунок йшов вже на хвилини.

І тільки для однієї людини життя бездомного пса виявилася важливіше його власного. ДСНС, викликана небайдужими перехожими, була вже в дорозі, коли з натовпу очевидців вийшов молодий чоловік і пішов до озера. Він скинув з себе куртку, увійшов у воду і поплив. Не менше 30 метрів проплив чоловік до напівживої собачки, потім буквально штовхав його перед собою, направляючи до берега.

Як у голлівудських фільмах, коли до берега залишалося менше метра, прибула команда МНС. Рятувальники і перехожі, які спостерігали за подіями, допомогли молодій людині вибратися з води. Історія закінчилась «хепі-ендом».
Цікаво, що думав молодий чоловік, кидаючись у крижану воду, щоб допомогти безпритульному собаці?

Журналісти шукають самовідданого днепрянина.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, раніше військовий показав приклад мужнім вчинком: витяг собаку з крижаної води.

Незважаючи на те, що життя на Україні непроста, нерідко знаходиться місце добрих і безкорисливих вчинків. Таким став випадок у Миколаєві, де не так давно військовий врятував собаку, яка провалилася під лід та не могла самостійно вибратися. Відео, безперечно, відважного порятунку тварини морським піхотинцем зняли на камеру випадкові перехожі, про що стало відомо з сюжету телеканалу ТСН.

Також нагадаємо, історія Кориці, цуценяти з незвичайними вушками, зворушила всю Мережу.

Як повідомляв "Знай.uа", ветеринари констатували народження феноменальних цуценят.

Перші в історії однояйцеві цуценята-близнюки з'явилися на світ в Південній Африці. Цей випадок вчені називають феноменальним

Також "Знай.uа" писав, що Києві врятували хворих цуценят. Ви не повірите, звідки.

Київська команда з порятунку тварин показала приклад справжньої відданості своїй професії