В Київському районному суді відбулося чергове засідання у справі Алены Зайцевой.

На судове засідання по справі Олени Зайцевої 28 січня не з'явився адвокат підсудної - Юлія Козир. Вона подала до суду письмову заяву і попросила розглядати справу у її відсутність. Обвинувачена Зайцева та інші учасники процесу не заперечували.

Адвокат другого обвинуваченого у справі про ДТП, що забрав життя шести осіб, Геннадія Дронова Сергій Перепелиця звернувся до суду з клопотанням про допит слідчого Ігоря Волкова.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

«Необґрунтовані дії слідчого Волкова призвели до того, що неможливо відповісти на питання, які виникають під час судового розгляду. Оскільки лікар Федірко та інші свідки посилаються на нього у своїх свідченнях, вважаю потрібним викликати його в суд в якості свідка», – заявив він.

Перепелиця вказує на той момент, що обвинувальний акт пішов у суд без обтяжуючої обставини.

Прокурори, адвокати обвинуваченої Олени Зайцевої та постраждалих виступили проти виклику до суду слідчого Волкова. Потерпілі вважають, що подібні розгляди будуть сприяти ще більшому затягування судового процесу. І якщо вже розбиратися у недбалості слідчого, то це повинно бути в рамках окремого судового провадження, впевнений адвокат Дмитро Марцонь.

Суддя Віктор Попрас відмовив Перепелиці у задоволенні клопотання.
У свою чергу той подав ще одне клопотання – про повторний відвід експертів, Харківського науково-дослідного інституту їм. Бокаріуса, проводили авто-технічну експертизу. Вони не змогли визначити швидкість позашляховика Зайцевої, хоча дніпровські фахівці назвали цифру – 106 км. год.

Суддя Віктор Попрас викликав на наступне засідання чотирьох експертів Харківського НДІ ім. Бокаріуса. Розгляд відведення в присутності осіб, яким відвід заявлено, передбачений законом, пояснив суддя.

Нагадаємо, суд Харкова викликав "старих друзів" Зайцевої: сухий з води не вийти.

Як повідомляв "Знай.uа" "карма" Зайцевої: в Харкові сталося кілька трагічних ДТП, замішані мажори.

Також "Знай.uа" писав, що зайцева могла запобігти смертельне ДТП: експертиза розставила все на місця.