У Запоріжжі жорстко покарали чергового педофіла, який чіплявся до неповнолітньої школярки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що чоловік у соціальній мережі встиг домовитись із 13-річною школяркою про зустріч для інтимного зв'язку.

При цьому він розповів, що не "поспішав вступати з нею в інтимний зв'язок". Крім того чоловік зазначив, що просто хотів подивитись із дівчинкою фільм та поїсти торт.

Чоловік вступив з дівчинкою в переписку в соцмережі, де обговорював момент позбавлення невинності і розповідав дівчинці, як поліпшити процес.

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Показати ще

Відомо, що активісти, які схопили чоловіка змусили його на камеру проковтнути упаковку презервативів, а відео виклали в мережу.

Разом з тим варто відзначити, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.

В 8 годин ранку вона зайшла в туалет "Бургер Кінг". Там же на неї було скоєно напад двох підлітків – її зґвалтували, вкрали сумку і мобільний телефон. Потім вони втекли, а відвідувачі навіть і не намагалися їх зупинити. Особи зловмисників встановлюють по камерах. Потерпіла забрала заяву з поліції.

Крім того варто відзначити, що уфимську дознавательницу, яка звинуватила колег у зґвалтуванні, звільнили з МВС.

МВС Башкирії завершило службову перевірку щодо співробітниць, які розпивали алкоголь у службовому приміщенні. Керівництво силовиків вирішило звільнити їх "за скоєння вчинку, що порочить честь співробітника поліції".

Дві співробітниці поліції розпивали алкоголь з трьома високопосадовцями-колегами. Наступного ранку одна з поліцейських звинуватила старших колег в груповому зґвалтуванні. Потім чоловіків звільнили з органів. Зараз вони в статусі обвинувачених знаходяться під вартою.

Варто відзначити, що у російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Виявилося, що дівчина-дізнавач - дочка високопоставленого співробітника Росгвардии.

Нагадаємо, неповнолітніх саджатимуть на 15 років через новий закон про секс.

Як повідомляв "Знай.ua", українці з гумором відреагували на "постільний" закон і підписали перший акт.

Також "Знай.ua" писав, що українцям детально розповіли про нюанси "постільного" закону.

Новий закон про секс: чи побільшає за ґратами чоловіків і жінок за примус до сексу