Скандальний український композитор, шоумен і актор Володимир Бистряков назвав українців "ідіотами". І навіть пояснив свою точку зору. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Події дня".

Бистряков пояснив, що на його думку, українців зараз намагаються примусити до асимілювання з-за безвиза і в зв'язку з цим в країні незабаром залишаться лише люди похилого віку і діти.

Бистряков нагадав, що канцлер Німеччини Ангела Меркель обіцяла "підкинути з близькосхідних країн мігрантів в Україну, щоб вони нам допомогли".

"Якщо подивитися на нашу країну з боку, то ми просто ідіоти. Якщо в Африці сидять люди на піску, десь смажать черв'ячків, з сарани готують страви, при цьому щасливі, при цьому ще й танцюють і навіть розмножуватися можуть, то тут, на найбагатших землях, з такою інфраструктурою, яка у нас була, і ми сьогодні прийшли до того, що жебраки. Це просто ганьба", - упевнений композитор.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше повідомлялося, що заборона на перетин українського кордону російському артисту Віктору Салтикову викликала неабиякий резонанс. Одним із перших свою думку з цього приводу на сторінці у Facebook висловив український композитор, шоумен, актор Володимир Бистряков.

Втім, він не підтримав такого рішення і вважає, що основна причина не стосується поїздок співака в анексований Крим:

"Ну .... і як вам це "ноу-хау" нинішніх ідеологів?! Відомому російському співаку Віктору Салтикову відмовили у в'їзді в Україну! Що, виступав у Криму? - Не виступав! Що-то "горбате" висловив про нашу владу? - Та ніби - теж ні! А тепер головна причина відмови (стоїмо не падаємо !!!) - "Нестача коштів на особистому рахунку співака". Типу, співак .... бомжує, голодує, і немає грошей на метро ... Як вам цей радісний ідіотизм?!", - пояснив він.

Нагадаємо, Гордон пояснив українцям найбільшу дурість Путіна, Кремль – приречений. Путін не розуміє кричущої різниці між росіянами та українцями.

Як повідомляв Знай. ua, зоряний українець виступив на захист Салтикова - "бомжує і голодує". Артист так і не зміг потрапити в Київ з цілого ряду причин.

Знай. ua писав, що Бистряков прогнувся під московських попів і істерить з-за автокефалії для України. Відомий композитор активно виступає проти автокефалії в Україні.