Підлітки лягли на рейки перед поїздом для того, щоб зняти екстремальне відео.

Знятий ролик опублікував в соціальній мережі Владислав Антонов (Vladislav Antonov).

Пригода сталася у Рівному. Троє підлітків вирішили «погеройствовати» і зняти незвичайне екстремальне відео. Тоді два хлопці, бачачи, що до них наближається поїзд, кинулися перед ним на залізничну магістраль і лягли між рейками. Попередньо вони включили відеокамеру, щоб записати екстремальну витівку. Ще один їхній товариш просто стояв осторонь і спостерігав божевіллям приятелів.

Машинист сигналив підліткам, але без результату. Коли поїзд виконав екстрене гальмування і зупинився, підлітки вибралися з-під нього і разом з камерою кинулися навтьоки.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Коментатори соцмережі не схвалюють такі дії молодих людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному було встановлено особу жінки, яка натравила пса на людей, серед яких були і поліцейські. "Між власником розплідника і правоохоронцями виник конфлікт, в який втрутилася жінка і відпустила пса на присутніх", - кажуть у поліції. Зловмисниця – 41-річна рівнянка.

В даний момент зловмисницю помістили під домашній арешт, вона не визнає себе винною.

За цим фактом триває досудове розслідування і якщо вина буде доведена, їй загрожує термін до трьох років в'язниці або виправні роботи.

Як повідомляв портал "Знай.uа",в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.

"Знай.uа" писав, що в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого відобразили камери.