На горищі одного з нежитлових будинків у Торецьку Донецької області поліцейські зі складу Об'єднаних сил виявили вибухівку і цілий арсенал боєприпасів, про що повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на сторінки в Facebook.

Як йдеться у повідомленні: "25 січня на горищі нежитлового будинку в Торецьку був виявлений схрон боєприпасів в кількості 30 штук РПГ–7; 20 штук гранат Ф-1; 2918 патронів 5,45 мм і 7,62 мм". Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучені боєприпаси передані для їх подальшої утилізації.

Також прес-служба повідомила: "Відділом Національної поліції ОКП Об'єднаних сил за участю поліцейських Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки та Торецького відділу поліції ГУМП Донецької області в ході проведення оперативних заходів щодо виявлення і документування незаконного обігу наркотичних засобів, зброї та вибухівки, 25.01.2019 року на горищі нежитлового будинку в м. Торецьку, було виявлено схрон боєприпасів в кількості 30 шт. РПГ-7; 20 шт. гранат Ф-1; 2918 патронів 5,45 мм і 7,62 мм.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Відомості щодо цієї події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вилучені боєприпаси передані в ДСНС України зі складу Об'єднаних сил для їх подальшої утилізації.

Ця робота триває постійно і знаходиться на контролі керівництва Національної поліції України та командування Об'єднаних сил. Рухаємося далі! Разом переможемо!"

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Приватбанку анонсували нововведення – відтепер, щоб отримати банківську карту, не буде необхідності простоювати в довжелезних чергах. Всі процедури можна буде зробити в смартфоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": окупанти на Донеччині обстріляли авто ВСУ, що призвело до загибелі одного воїна і поранення ще кількох, після чого отримали жорстку відповідь.

Також "Знай.uа" писав, що дружина чинного президента і глава його фонду Марина Порошенко назвала Дніпропетровську ОДА під керівництвом Валентина Резніченка лідером по впровадженню інклюзивної освіти.