"Укрпошта" постебала у Facebook кандидата в президенти України Ігор Шевченко, який під час економічного форуму в Давосі (Швейцарія) набрав шість безкоштовних шапок і похвалився цим у соцмережах.

"А скільки тобі потрібно для щастя? Купуй онлайн, а Укрпошта принесе", - написала прес-служба Укрпошти.

Нагадаємо, перший пост кандидата в президенти Щевченко про шапці був опублікований 22 січня.

"У Давосі сонячно, але морозно - потрібна шапка. Якщо забув шапку будинку, вихід є", - розповів на відео Шевченка біля рекламного стенду магазину з безкоштовними шапками, який стоїть на вулиці в Давосі.

Наступного дня Шевченко повернувся до стенду і набрав ще 5 шапок.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Мій вчорашній пост про шапку викликав шквал емоцій і прохань від друзів привезти їм таку ж у подарунок. Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але тільки одну. Я б не був Шевченко, якби не вдався до "махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими володарями чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв відразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв). Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і трохи мене не заарештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і має йти. А я б не був українцем, якби не заперечив йому і не повернув ситуацію в свою користь. В результаті складних дипломатичних переговорів він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком узяв шапку. Ось так, на що тільки не підеш заради друзів!", - написав кандидат у президенти.

Нагадаємо, "Укрпошта" зганьбилася на весь світ.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Федеральне бюро розслідувань США затримало Дмитра Макаренка на острові Сайпан, розташований на Північних Маріанських островах.

"Знай.uа" писав, що загроза вторгнення Росії знизилася/