У четвер, 24 січня, через складні погодні умови в столичному аеропорту "Київ" був скасований вечірній рейс в Одесу.

Про це повідомили обурені пасажири у соціальних мережах.

Обурення виникло не через відміну рейсу, а в першу чергу через те, що авіаперевізник самоусунувся від надання допомоги пасажирам, які були змушені влаштовуватися на нічліг самостійно.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Показати ще

Про цю ситуацію в соціальних мережах повідомив одесит Вадим Громов.

"Представники" Мотор Січ "просто примудрилася повністю відключиться від безпосереднього спілкування і всього того, що відбувається в терміналі аеропорту, коли всім своїм порятунком і виходом з ситуації, що склалася займалися самі авіапасажири цього рейсу", - розповідає чоловік.

А адвокат з Одеси Рубен Степанян опублікував відео з нічного аеропорту, де застрягли кілька десятків пасажирів з скасованого рейсу.

Журналісти нагадують, що на рейс зареєструвалися 42 людини, однак через густий туман рейс кілька разів переносили і врешті-решт скасували. Також повідомляється, що менеджер авіаперевізника втік, кинувши стійку обслуговування, а люди залишилися одні в порожньому будинку аеровокзалу. Багаж летіли до Одеси через Київ (люди, в основному, поверталися з-за кордону), вивантажили на сніг поруч з терміналом.

Нагадаємо, через потужний і тривалий снігопад в українській столиці в головному аеропорті країни "Бориспіль" попередили про зміну в розкладі авіарейсів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби аеропорту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, цього року аеропорти підкинули українцям масу проблем, витрат та зіпсованих нервів.

аеропорт

Далеко не кожен пасажир знає, що він має право вимагати від летовищ у разі виникнення форс-мажорних ситуацій, наприклад, коли ваш рейс відклали та чекати доводиться годинами.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилося відео із захопленого терористом літака російського "Аерофлоту", який здійснив вимушену посадку у Ханти-Мансійську.