Дівчина, яку вважають "найкрасивішою поліцейської Німеччини" за її привабливу зовнішність і підтягнуте тіло, зробила заяву, що розійшлася з її хлопцем через її славу в Instagram. Про це повідомляє The Daily Mail, посилаючись на слова красуні в її соцмережі.

Меркель попросила вибачення за злочини нацистів: Німеччина виплатить компенсацію

Адрієнн Колешар повідомила, що її десятирічні відносини з молодим чоловіком завершилися, з тієї причини, що він не захотів ділити її з 700 000 передплатників. Ділячись своїм фото, на якому вона тримається за руки зі своїм вже колишнім хлопцем, вона пише: "немає відповідей, багато питань". Вона назвала цю подію своїм "другим життєвим рішенням 2019 року", повідомивши, що виїде з їх спільного з хлопцем будинку через десять тижнів.

Поліцейська постраждала двічі: спочатку зґвалтували, а потім звільнили

34-річна працівниця поліції Дрездена повернулася до своєї роботи на початку січня після шестимісячної перерви, для того щоб зробити вибір між кар'єрою моделі та правоохоронними органами.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Як повідомляв портал "Знай.uа", У Києві розгорівся скандал через красуні-поліцейської: хто їх набирає.

В соціальній мережі Facebook розгорівся неабиякий ажіотаж навколо юної дівчини-копа з неабиякими зовнішніми даними. Поліцейська по імені Наталя стала зіркою мережі співтовариства dtp.kiev.ua.

Фотографії відразу викликали шквал коментарів, не всі з яких позитивні. Одні захоплюються красою Наталії, інші заявляють, що вона виглядає дуже зухвало і взагалі, їй місце в стриптиз-клубі, якщо не на панелі.

Також "Знай.uа" писав, що Ана Чері в прозорій спідниці вразила мережа ніжним чином: фото.

Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.