Під час слухання справи Олени Зайцевої, яка за кермом "Лексуса" в Харкові збила людей, експерти ооголосили, що вона не була під дією наркотиків. Про це в ефірі "112" повідомив журналіст.

Зайцева могла запобігти смертельне ДТП: експертиза розставила все на місця

В суді вислухали експертів, які проводили додаткову експертизу щодо ймовірного наркотичного сп'яніння Зайцевої. Вони погодилися, що в організмі водія були виявлені наркотичні речовини.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

"Карма" Зайцевої: в Харкові сталося кілька трагічних ДТП, замішані мажори

Стало відомо, що в організмі Зайцевої не було опіатів, але були виявлені інші речовини, такі як кодеїн, фенобарбітал і анальгін. Перші два - наркотики, але в тих дозах, в яких вони були, експерти зробили висновки, що це залишки лікарських препаратів.

По мимо цього журналіст "112" зазначив, що представники слухання сказали, що готові переходити до судових дебатів. Однак на сьогоднішньому слуханні були присутні не всі учасники, тому якщо на наступному погодяться перейти до дебатів і вони, то тоді судове слухання перейде на іншу стадію.

Нагадаємо, що службову перевірку стосовно слідчої групи у справі про смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові з підозрюваної Зайцевої призначило Головне управління Нацполиции в Харківській області.

Як повідомляв раніше Знай.іа страшна аварія під Києвом усіяв дрогу трупами. За попередніми даними, водій і пасажир "Таврії" загинули в ДТП, рух транспорту на даній ділянці зараз утруднено.

Причини та обставини трагедії поки невідомі, на місці працюють медики та правоохоронці.

Знай.іа писав про те, що чоловік королеви Єлизавети принц Філіп потрапив в аварію біля маєтку в ДТП Сандрингем, де він відпочивав разом з нею.

Зараз відомо, що герцог доставлений в Сандрингемский палац, де його оглядають лікарі.
Варто додати, що герцог Філіп у квітні 2018 року захворів операцію на стегні. З серпня 2017 року чоловік королеви Єлизавети II офіційно числиться на пенсії.