На території ООС пропав український розвідник близько 4 годин ранку, його шукають. Про зникнення бійця в Facebook повідомляє 79-я десантно-штурмова бригада, інформує Цензор.Нет.

Донбас

"23 січня близько 4 ранку в районі виконання бойової задачі на одному з спостережних постів в районі населеного пункту Павлопіль зник військовослужбовець розвідувального взводу одного з підрозділів бригади", – йдеться у повідомленні.

Зараз організований пошук військовослужбовця, товариші по службі приймають заходи для того, щоб якомога швидше встановити місце його перебування.

Раніше повідомлялося, що 22 січня, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Юсупова Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, вона пояснила, яка допомога необхідна постраждалим з зони ООС.

Також ми писали, що на території Російської Федерації по-звірячому вбили проросійського найманця-бойовика бандформування "ЛНР" Максима Бокаря, прізвисько "Молот".

Наголошується, що інцидент з терористом стався в Москві. Відповідні фото і подробиці опублікував у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Крім того, наголошується, що Максим Бокарьов народився в 1985 році в Луганську.

Він працював терористом, брав участь у боях за Бахмутку в червні-липні 2017 року. Також зазначається його належність до так званого "козацтва".

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України.

Також портал Знай.uа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України (Холодний Яр) повідомила, що її бійці збили дрон терористів – "Фантом-4".