На Житомирщині вандали розгромили розгромили каплицю біля дороги і розкидали ікони. За даними Національної поліції, інцидент стався між селами Висока Піч і Дубрівка, 22 січня.

Копи зазначають, що невідомі розбили шибки у вікнах каплиці, а також розкидали речі і ікони, що знаходилися всередині і пошкодили колодязь, який розташований в 100-150 метрах від будівлі.

Про те, що трапилося правоохоронцям повідомив священнослужитель. Поліцейські почали кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Особистості невідомих, які розгромили каплицю, встановлюються.

Дивіться: вандали атакували церкву у селі Дубрівка Житомирської області

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко розпочав по Україні так званий Томос-тур "за завданням Господа" (варіант перекладу - "від імені Господа").

Як повідомляв "Знай.ua", Петро Порошенко в ході офіційного візиту в Ізраїль зустрівся з заступником предстоятеля Єрусалимського патріархату, генеральним секретарем, архієпископом Аристархом. Також "Знай.ua" писав, патріарх Філарет вважає назву української церкви неправильним перекладом та закликає змінити назву "Православна церква України".