У найближчі кілька днів частина України перебуватиме у полоні снігових заметілей. У той час, в інших регіонах настане відлига.

Про це інформує відома українська синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Fecebook. Вона розповіла, до чого варто підготуватися у найближчі дні.

За словами синоптика, 23 січня країну ще буде засипати снігом, але вже в четвер атмосферні фронти відсунуться з північних регіонів.

Для киян є гарна новина: вже 24 січня заметіль відступить, але сніг ще буде падати і будуть морози. Сьогодні ж сніг в Києві та області не припиниться до кінця дня.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Загальна картина синоптична четвергова така: періодично сніг, на сході, півдні, в більшості центральних областей мокрий сніг і дощ. Температура повітря на Заході і Півночі вночі -7 ...- 12, удень -2 ..- 6 градусів", - пише синоптик.

Раніше повідомлялося, що Україну замело снігом через потужний циклон балканського походження, який завис над країною.

Нагадаємо, синоптики оприлюднили прогноз погоди на лютий - українцям варто готуватися до лютих морозів, заметілей та ожеледиці.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань. Він зазначає, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Морози, які почалися після Хрещення, протримаються до кінця січня, каже Горбань.
В останні дні січня очікується відлига, однак вона триватиме тільки до початку лютого, а потім вдарять люті морози.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Україну насувається сніговий шторм. Про це попередили синоптики та назвали області, які засипле снігом.

Так, згідно з прогнозом Укргідрометцентру, оприлюдненому у Facebook, у середу, 23 січня в ряді областей України очікується погіршення погодних умов – снігопади і ожеледиця.

Вдень 23 січня у Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, а вночі 24 січня у Сумській, Харківській та Луганській областях очікується значний сніг (приріст сніжного покриву 10-15 см, місцями до 20 см).

Також Знай.ua писав про те, що в середу, 23 січня, в Україні суттєво погіршаться погодні умови.