Український гуморист та новоспечений політик Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Володимир Зеленський

Про це він розпові в інтерв’ю Дмитру Гордону, пише Рoliteka.

Зеленський повідомив, що у нього було "кілька раундів розмов" із екс-президентом України Віктором Януковичем.

Віктор Янукович

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Я, напевно, знав Януковича більше, ніж інших президентів. Віктор Федорович намагався домовитися зі мною … Ющенко просто ображався … А Віктор Федорович був уже в ореолі господаря країни – в статусі, який він сам собі створив або його оточення. І я навіть не думаю, а знаю: з багатьма журналістами та телеканалами він, скажімо так, домовлявся, щоб ми всі були дуже лояльні", – заявив Володимир Зеленський.

Окрім того він додав, що одного разу Віктор Янукович вирішив його споїти і поговорити з ним відверто, так би мовити натиснути і притиснути.

"Я був топ-менеджером шести каналів на чолі з телеканалом "Інтер", генпродюсером. А я розділив інформполітику і все інше. У мене постійно були конфлікти з новинами. Вони мені говорили це не твоє запитання, а я сперечався, бо це становить імідж. Мало того, люди отримують від вас одну інформацію, потім виходять інші продукти, але глядачі з цією інформацією далі живуть. Коротше кажучи, я розумію, що з новинами у них була налагоджена історія, чи не налагоджена – з “Кварталом”, тобто залишався один чоловік", – розповів гуморист.

Володимир Зеленський

Також він додав, що Янукович свого часу намагався його підкупити і пропонував "фінансові умови, перехід на інші канали". За словами коміка, тодішній президент пропонував космічну суму у 100 мільйонів доларів.

"Звичайно, я не погодився. Я ж не хворий на голову. І ми ж про батьків розмову починали. Якщо покласти на терези цю суму і все, що у мене є, то переважує моє життя, моя репутація, сім’я", – резюмував Зеленський.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, на телеканалі 1+1 вибачилися за новорічну заяву Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про президентські амбіції, назвав українцям кілька імен членів своєї майбутньої політичної команди.

Також Знай.ua писав про те, що партія "Слуга народу" офіційно зареєструвалаВолодимира Зеленського кандидатом у президенти України.