У Запоріжжі через важку хворобу помер волонтер Антон Горбенко. Про це повідомив український військовий Іван Мирний.

"Горбенко Антон Григорович 25 років, волонтер, водій. Війна з 14 по 16. Помер, не виходячи з коми внаслідок онкології в Запоріжжі 19.01.19 в 6.30. Війна, хвороба, смерть. В самоті. Не забувайте Наших. Не забивайте на Наших. Я хочу, щоб ми залишалися безсмертними воїнами, і головний Наш ворог це забуття. Честь полеглим!", - повідомив Мирний.

Відомо, що волонтеру було всього 25 років. Останнім часом хлопець боровся зі смертельною хворобою. Він помер, перебуваючи в стані коми 19 січня. Зазначається, що волонтер Антон Горбенко всіляко допомагав українським військовим з самого початку війни на Донбасі в 2014 році.

Варто нагадати, що в Росії під час концерту на сцені померла одна з виконавиць. Жінці стало погано під час співу на сцені, у неї зупинилося серце. Відзначається, що на очах у публіки померла 55-річна педагог з вокалу та керівник татарського ансамблю "Карлигач".

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Фанія Халіуллова просто впала під час виконання однієї з композицій. Медики, які приїхали на виклик, нічим допомогти не змогли. Констатували смерть від зупинки серця", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва на авто впала брила льоду. Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у вівторок, 22 січня. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Відео до спільноти відправила постраждала киянка. Вона стверджує, що автомобіль марки Nissan Qashqai належить її матері. Власниця дивом уникла смерті і залишилася неушкодженою. Брила льоду пробила скляний панорамний дах автомобіля наскрізь, лід і скло розлетілися по салону. Жителі вже кілька разів зверталися до комунальників, щоб ті почистили дах від снігу, але вони не реагують на прохання.

Нагадаємо, жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі.

Як повідомляв Знай.uа кияни отоварювалися разом з трупом охоронця: жахливий інцидент зняла камера.

Знай.uа писав, тіла дітей знайшли у сніговій могилі: батьки не можуть собі цього пробачити.