До України з 21 січня прийде сніговий циклон, який спершу накриє південь країни. Температура опуститься до - 10 градусів. Також слід чекати нових снігопадів. який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить все, що вздовж цієї смуги, до Вінницької, Черкаської, Полтавської та Київської області.

Про це розповіла співробітниця метеоцентру Наталка Діденко в Facebook.

За словами синоптика, погода зміниться переважно на сході країни, а також в Одеській, Харківській, Вінницькій, Полтавській та Київській областях.

В ніч на понеділок вранці сильні опади очікуються на півдні України, на сході, в районах Кропивницького, Дніпра та Полтави. Очікується фаза опадів - від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря.

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

В усіх інших областях буде без опадів.

Протягом дня 21 січня циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, в Криму та Приазов'ї. У більшості областей переважатиме суха погода.

Вночі очікується -4...-12 градусів, завтра вдень -2...-7 градусів. На півдні України вночі від 2 тепла до 3 морозу, вдень в понеділок 0...+4 градуси, в Криму до +6 градусів.

У столиці України на початку робочого тижня погода буде спокійною, суттєвих опадів не передбачається, хіба що вночі можливий невеликий сніг. У Києві найближчої вночі морози будуть меншими, -4...-6 градусів, в околицях стовпчики термометрів опустяться до -9 градусів, вдень понеділка -3...-5 градусів. На дорогах слід бути обережними, ожеледиця.

Нагадаємо, синоптики розповіли, до чого готуватися укранцям на кінець місяця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, мережа гуде через поведінку московських попів на Водохреща.

Також Знай.ua писав, що стихія паралізувала транспорт, аеропорти не працюють.

Дивіться: Погодний апокаліпсис у США