У Харькові на 56-річну жінку впала брила льоду просто в центрі міста. Жінка опинилася в лікарні.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції в Харківській області.

"Інформація про те, що на вулиці Римарській на 56-річну жінку впала бурулька надійшла до Шевченківського відділу поліції 18 січня близько 19:05", - йдеться в повідомленні.

На місце події також виїхала швидка допомога. Постраждалу доправили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.

Інформація про подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Перевірка триває.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Варто нагадати, що росіянин, на якого в кілька днів тому впала брила льоду, помер у лікарні. Йому було 51 рік. Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня. Трагедія сталася в минулий вівторок, 15 січня - у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували.

Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.