У військовій частина Хмельницького прогримів гучний інтим-скандал, пов'язаний із сексуальними домаганнями.

Про це пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що 24-річна військовослужбовець близько року страждала від домагань з боку начальства.

Валерія Сіка звернулася в поліцію із заявою на свого командира. Заміжня дівчина зізналася, що старший за званням Віктор Іванів регулярно схиляв її до сексуальних відносин під час роботи.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Дівчина розповідає, командир викликав її до себе особисто, розпускав руки і робив непристойні пропозиції. В обмін на інтимний зв’язок він обіцяв легке просування по службі. В іншому випадку, погрожував показати усі "принади" армії.

Після численних відмов дівчини командир почав принижувати її прилюдно. Старші жінки розповіли Валерії про слабкість командира до протилежної статі і порадили уникати зустрічі. Однак ізолюватися від начальника дівчині завадили посадові обов’язки.

Один із найбільш шокуючих випадків стався під час нічного чергування. Лейтенант розповіла, як командир увійшов до кімнати відпочинку разом з заступником і сороміцькі наказом.

"Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Після відмови командир всіляко мстився підлеглої. Вікторія заявила, що одного разу Віктор Іванів навмисне облив її водою з калюжі, проїжджаючи повз на машині. Пізніше керівник відмовив дівчині у відпустці за станом здоров’я. Лейтенант зірвала спину при перенесенні боєприпасів. Після операції на хребті командир не дозволив їй пройти реабілітацію і наказав повертатися в частину.

За словами дівчини, в самому Хмельницькому справу про домагання порушити відмовилися. Тому Валерія разом з чоловіком вирушила шукати справедливості у сусідню Вінницю. Там слідчі ухвалили заяву, а начальник міської поліції прийняв ситуацію під особистий контроль. Крім сексуальних злочинів, чоловікові інкримінують приниження честі і гідності офіцера.

суд

Наразі розслідування триває, а поліція дізналася про інші випадки сексуального домагання з боку командира. Про це на сторінці в Facebook написав Віталій Павловський – журналіст і голова громадської організації "Ревізія влади".

Нагадаємо, свідок групового зґвалтування з Уфи може сама піти під суд, передають росЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Калузькій області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом.

Також Знай.ua писав про те, що чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися та ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.