Поліція затримала зловмисника, який відкрив стрілянину в місті Бровари, про що повідомили в пресс-службі поліції Київської області.

Як стало відомо, до правоохоронців по спецлінії 102 звернувся 28-річний житель Броварів, який повідомив, що місцевий мешканець стріляв у його бік з автомата Калашникова.

Поліція встановила, що зловмисником виявився раніше судимий безробітний 40-річний броварчанин. Поліція провела в будинку правопорушника невідкладний обшук, в ході якого виявили стрілецьку зброю - автомат Калашникова і 200 патронів до нього, після чого злочинець був затриманий.

Правоохоронці кажуть, що у скоєному чоловік зізнався, а свою поведінку пояснив ревнощами.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На даний момент стосовно зловмисника поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з'явилися нові подробиці щодо дівчини, чий труп знайшли у валізі в одному із сміттєвих контейнерів в Дніпрі. Як повідомив один із знайомих вбитої, вона воліла спілкуватися з чоловіками східної зовнішності. Як розповів хлопець: "Вона мені сама казала, що слов'яни не такі романтичні і не так доглядають за дівчатами".

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці однієї з багатоповерхівок Херсона пережили страшне вбивство, яке скоїли вночі прямо в під'їзді. Як повідомляють очевидці, на сходовій площадці стояла жінка вся в крові і не розуміла, що відбувається, після чого сусіди викликали поліцію і швидку допомогу. Згодом з'ясувалося, що жінці допомога не була потрібна, на відміну від її чоловіка, труп якого знайшли в квартирі.

Там же лежало знаряддя злочину – кухонний ніж середніх розмірів. Як повідомляють в поліції, покійний і його співмешканка зловживали спиртними напоями, на грунті чого між ними часто виникали побутові конфлікти.

Також "Знай.uа" писав, що вбивця мера Гданська – 27-річний чоловік, був щасливий від скоєного і радісно стрибав по сцені з криками про скоєння помсти. Як заявив злочинець, він помстився за нібито несправедливий вирок, згідно з яким він просидів у в'язниці п'ять років і який був винесений під час правління партії Адамовича.