Уляна Супрун, виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України, просто не змогла залишитися осторонь від животрепетної теми, щодо якої ведуться бурхливі суперечки на будь української кухні і в кожній курилці.

Чиновниця (чи хто там за неї пише) пояснила, що означає згоду на близькість, а також дія новел щодо насильства в Кримінальному кодексі.

Супрун розповіла, як прийти в форму після свят: жодних дієт та спортзалу

Чолі Моз здалося дивним, що таке просте поняття як «згоду на секс» миттєво обросло стількома міфами.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Супрун розповіла про "лікувальний" алкоголь: записуйте новорічний рецепт

«Бурхливі дискусії в соціальних мережах і панічні заголовки в деяких ЗМІ демонструють, на перший погляд прості істини, які викликають безліч питань у суспільстві. Найгірше те, що подібні непорозуміння між партнерами надалі можуть призводити до жахливих наслідків, зокрема таким, як насильство в сім'ї»,- зауважила в. о. міністра в соцмережі.

У зв'язку з цим було запропоновано розібратися — що означає згоду на сексуальну близькість і чому було так важливо розширити формулювання «зґвалтування» і «сексуальне насильство».

«Відтепер сексуальним насильством буде також вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, які не пов'язані з проникненням в тіло іншої особи, без добровільного згоди потерпілого. Раніше ж закон визначав сексуальне насильство як примушення до статевого акту силою або шантажем, або ж, якщо особа була в безпорадному стані»,—пише чиновниця у Фейсбуці.

На закінчення був приведений відеоролик про аналогією з чашкою чаю, який підготували громадські активістки до перегляду української аудиторії.

Нагадаємо, Супрун дала убивчий прогноз: який смертельно небезпечної хвороби не уникне кожен шостий українець. Уляна Супрун попередила українців про ризики інсульту. Вони зростають, якщо не лікувати гіпертонію, ожиріння і миготливу аритмію.

Як повідомляв "Знай.uа" названі 5 причин прокидатися рано.

Також "Знай.uа" писав, безкоштовна медицина зникне? Українців стривожили обіцянки Супрун