У Дніпрі восторжествувала справедливість. Так, 11 січня Апеляційний суд міста відмовив в апеляції жителю Кривого Рогу на вирок суду першої інстанції про покарання за наругу над державним прапором.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Відомо, що мешканця Кривого Рогу Євген Колесніков, який зірвав і помочився на прапор України, Довгинцовський районний суд визнав винним у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 338 КК України (Публічна наруга над державним прапором).

За інформацією журналістів, чоловіка позбавили волі на три роки: на два роки за осквернення державного символу, а також ще на рік за крадіжку, за яку він раніше отримав умовне покарання.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Варто нагадати, що таксиста в Мінську змусили зняти зі своєї машини георгіївську стрічку. Про це повідомляє в Twitter користувач "РБ головного мозку".

"А може у нас тут на таксі сепари #бані роз'їжджають?.. Такі от у#бани, які "руській мір" в Мінську чекають?.. Крим чий?", — пасажир питає у водія.

Пасажир також пропонує водієві відкрити гугл-карту і переконатися, чий Крим.

Нагадємо, раніше повідомлялося, що на хімічному заводі "Стирол" у Горлівці в цехах досі зберігається велика кількість аміаку, що дуже небезпечно для довколишніх населених пунктів. Про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України. Після того, як окупанти захопили Горлівку, підприємство теж перейшло під їх контроль. Але, крім руйнувань, "руський мір" на Донбас нічого не приніс. "Стирол" з тих пір так і не відновив свою роботу. Але на території заводу тоннами зберігаються небезпечні хімічні речовини.

Нагадаємо, помер політик, який став ідеологом розпалювання бойових дій в Україні.

Як повідомляв Знай.uа скандальний російський художник Павленский отримав три роки в'язниці.

Знай.uа писав, бойовики "ДНР" знайшли нового противника: розстріляно машину "Води Донбасу".