Державний банк України "ПриватБанк" зупинить всі платіжні операції у ніч з 12 на 13 січня.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Під час чотиригодинної паузи регламенту карткових операцій, банк також забезпечить проведення технологічних робіт щодо підвищення якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-термінальної мережі банку", - йдеться в повідомленні..

"ПриватБанк" в ніч з 00:00 до 04:00 призупинить роботи мережі банкоматів, терміналів мережі банку. Причиною цього є те, що компанія проводить роботи з модернізації систем.

Черговий етап регламентних робіт з модернізації власного процесингового центру необхідний для збільшення потужностей систем банку. Вони в свою чергу потрібні для обробки прогнозованого зростання кількості транзакцій.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "ПриватБанк" зупиняв роботу платіжних систем в ніч на неділю, 14 жовтня 2018 року. За словами прес-служби, такя просеци проводять у період найменшої активності користування послугами банку.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" попередив українців про новий вид шахрайства. Злодії виманюють в людей гроші з банківської картки за допомогою соціальної мережі Instagram.
Як повідомляв портал "Знай.uа", державний банк "ПриватБанк" офіційно відповів клієнту з питання обслуговування пластикової картки "Gold", який напередодні висловив своє обурення сервісом.
Раніше "Знай.uа" повідомляв, що тисячі українців не знають, що винні ПриватБанку десятки тисяч гривень. Стало відомо, за якою схемою працюють кредитні картки та що ми зазвичай упускаємо, переглядаючи договір.
Умови договору на кредитній картці фінустанови дозволяють "Привату" списувати в рахунок боргу усі надходження на будь-яку з відкритих у банку карт - в українців-боржників без їх відома можуть навіть забрати половину заробітної плати.