Українці в 2018 році здивували винахідливістю та оригінальністю у виборі імені для дитини. Про це повідомляє Политека.

У західних областях України найбільш популярними стали Авель, Никандо, Соломон, Аскольд, Світозар, Кайзер і Ільяс. Серед більш простих і звичних імен - Богдан, Макар, Максим, Артем, Арсеній, Тимофій і Матвій.

Дівчаток часом називали не менш екзотично: Дилар, Амалія, Мія, Даяна, Эммануэлла, Доріана, Селену, Ніколетта, Саліха, Ноомі та Климентія. Серед більш звичних імен були Софія, Поліна, Єва, Марія, Ольга, Анна, Вікторія і Анастасія.

У Тернополі та Чернівцях найбільш популярними чоловічими іменами стали: Матвій, Максим, Олександр, Артем, Денис, Андрій і Микита. З незвичайних — Адам Таха, Амфілохій, Джексон Етагене, Джесая, Ріад, Іонофан, Лучіан, Ишмаил, Амос, Еуниче, Авнер, Бедуел, Райан, Еллади та Ісак.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Серед дівчаток — Анастасія, Софія, Вероніка, Вікторія, Ганна, Соломія і Злата. З рідкісних імен: Домініка, Магдалена, Суламіта, Мелінда, Аліпія, Йосія, Емелі Амалія, Голда-Естер.

У столиці та Київській області лідирували Максим, Артем, Олександр, Дмитро, Софія, Злата і Марія. А ось з рідкісних імен зустрічалися: Фараон, Михвей, Рувін, Златозар, Сварог, Єремія, Ірис, Радана, Каталея, Вія, Мелоді, Ясноведа і Златояра.

Нагадаємо, найкрасивіші дружини українських депутатів: історії успіху. Їм заздрять мільйони жінок.

Як повідомляв Знай. ua, девушка-морж пройшлася оголеною по нічному місту: шоковані українці встигли зняти відео. Вночі 10 січня біля міськради в обласному центрі ходила дівчина в нижній білизні.

Знай. ua писав, що вчені винайшли універсальну гарнітуру: позбавить від психотравм, залежності і навіть зайвих калорій. Медики розробили пристрій, який можна буде эффетивно використовувати як в якості методу лікування ПТСР, так і засоби схуднення.