Українці можуть перевірити інформацію про авмтомобіль онлайн за допомогою нової полсуги від МВС.

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ анонсував новий електронний онлайн-сервіс. Тепер перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу можна буквально у пару "кліків".

Щоб упевнитися, що свідоцтво про реєстрацію авто видавалося, достатньо ввести його серію (три літери) та шестизначний номер у відповідні поля. У випадку наявності цієї інформації в Єдиному державному реєстрі МВС, на екрані з'явився вся наявна на бланку свідоцтва інформація, крім особистих даних власника автомобіля.

Наголошується, що в сервісі є повна інформація, починаючи з 2013 року. Оновлюватимуть базу кожного місяця.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Розмитнення євроблях на межі зриву?

На митницях виникли затримки оформленні автомобілів на єврономерах. А все це є наслідком, за словами спеціалістів, проблем з документами власників.

Найбільше водіїв не мають попередньої митної декларації. Її мають подати ті громадяни, які в'їжджають в Україну з-за кордону.

Через відсутність цієї документації, транспортних засобів накопичилось дуже багато і вони застрягли на кордоні, по декілька днів, та навіть більше тижня чекають.

Нагадаємо, власники автомобілів з іноземною реєстрацією з невідомих причин просто покидали автівки на кордоні. В одному із селищ утворилось ціле кладовище залізних коней. Кто єв власниками та чи заберуть свої євробляхи, ніхто не знає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українців попереджають про шахрайство при розмитненні авто з іноземною реєстрацією. Водії закликають не довіряти сумнівним брокерам, які обдурять за секунди.

Також Знай.ua писав, що студенти з Австралії створили найекономічніший автомобиль у світі. На ньому можна проїхати 4100 км всього за 50 доларів. Схоже у "Тесли" з'явися серйозний конкурент.