Кремлівська "верхівка" активно критикує українську владу із наближенням виборів у нашій державі. Що ж відбувається у північних сусідів насправді та як до цього ставитися нещодавно пояснив відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Він, до речі, єдиний, хто не соромиться себе відкрито називати "громадянином держави-агресора".

Андрій Піонтковський

"Декілька дуже поважних учасників цієї кампанії критикують нинішню українську владу за те, що вона немовби не могла налагодити діалог з росіянами, з Путіним, а вони, мовляв, якщо прийдуть до влади, то ось сядуть з Путіним, розберуться і все буде чудово. Ця ілюзія "зрозуміти Путіна", вона взагалі заразила усю Європу, кожен американський президент за останні 20-30 років починав з того, що "мій попередник був дурень і нічого не розумів як треба чинити з Росією, а ось я зараз зроблю по-іншому, перезавантаження і так далі". Ми знаємо, чим це закінчується. Особливо дивують мене такі ілюзії в країні, яка є об’єктом агресії, і четвертий рік веде війну", - зазначив Піонтковський в коментарі "Еспресо".

Венедиктов і Путін

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Політолог додав, що шансі на компроміс між ворогуючими країнами дуже невеликі, бо політична "еліта" РФ аж ніяк не хоче бачити Україну суверенною на незалежною.

Андрій Піонтковський

"Ідея української держави абсолютно не сприймається російською політичною, так званою імперською елітою. І сьогодні, і сто років тому, і 200, і 300 років тому. Це дитячий белькіт в державі, яка перебуває у стані війни з агресором і небезпека ескалації цієї війни з кожною хвилиною зростає. Загалом можливі два підходи в якихось путінських головах до цієї проблеми: чекати до українських виборів, чи намагатися підняти рівень ескалації вище. Особливо знаковою для мене стала заява Лаврова. Нацистами вас вже тисячу разів оголошували, сказав, що Україна готує провокацію в районі Криму", - підкреслив експерт.

Президент РФ Володимир Путін

Він вірить, що ніхто серйозно навіть не брався розглянути проблему окупованих територій України, більш того – чимало людей, котрі кажуть "я домовлюся з Путіним" тільки заради власного піару.

Андрій Піонтковський

"А чому б і не почекати три місяці і не подивитись, що з цього вийде!? Це буде більш економний спосіб досягнення тих же цілей, і насамперед, найголовнішого – повного підпорядкування собі української держави", - радить Піонтковський.

Дивіться: " Путін здає ключові території Китаю" (Андрій Піонтковський)

Нагадаємо, Зеленський показав передвиборчу програму.Як повідомляв "Знай.ua", журналіст показав основні невиконані обіцянки Порошенка часів Майдану. Також "Знай.ua" писав, у мережу злили скандальний ролик із Путіним.